Intertraffic 2020

Update 11 maart 2020: De organisatie van de Intertraffic Amsterdam heeft besloten om het evenement dit jaar niet door te laten gaan. De Intertraffic wordt verplaatst naar 23 tot en met 26 maart 2021. De aanzienlijke toename van COVID-19 in de afgelopen week heeft geleid tot deze beslissing.

Van 21 tot en met 24 april aanstaande vindt de Intertraffic 2020 plaats. De Intertraffic is al 25 jaar lang ’s werelds grootste professionele beurs voor verkeer en mobiliteit met een breed aanbod aan verkeerskundige oplossingen en producten onder de thema’s infrastructuur, veiligheid, parkeren, smart mobility en verkeersmanagement.

Het Connekt Dutch Pavilion
Als onderdeel van het Connekt Dutch Pavilion kun je ons bezoeken in hal 8, stand 08.514. Onze aanwezigheid staat in het teken van het Andes Routing Platform dat als component kan dienen voor MaaS. MaaS (Mobility as a Service) staat voor een transitie in mobiliteit, waarbij de reiziger toegang heeft tot mobiliteit in de vorm van diensten, in plaats van te investeren in het bezit van transportmiddelen of losse diensten als openbaar vervoer en daarmee dus flexibeler is en meer kan worden ontzorgd. Zo kan bijvoorbeeld de meest duurzame reis worden gepland, of juist de snelste, waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld de rolstoel die de reiziger bij zich heeft.

Meer weten? Kom 21-24 april naar Intertraffic Amsterdam en ontmoet ons op het Connekt Dutch Pavilion in hal 8!