Datadag Mobiliteit

Op 25 maart 2021 gaan we graag online met je in gesprek over de vele kansen, mogelijkheden, successen, risico’s, randvoorwaarden, eisen die het verslimmen van de mobiliteitswereld met zich meebrengt. In een inspirerend online event Datadag Mobiliteit kun je (je laten) bijpraten over onder meer data en slimme technologie in alle facetten van de mobiliteitswereld. Vanaf je eigen (thuis)werkplek kun je actief deelnemen zonder reistijd, files en uitstoot.

Samen met Turnn, aanbieder van MaaS-software, presenteren we een interessante praktijkcase. Voor Turnn hebben we bijvoorbeeld data gerealiseerd om een goede multimodale planning mogelijk te maken. Parkeer je je auto bij het station en wil je verder met de trein, dan is het essentieel dat de wandelverbinding tussen parkeerplaats en perron goed in de data is weergegeven. Datzelfde geldt voor andere verbindingen rondom en op stations. De data die voorhanden was, was voor fietsers en wandelaars niet toereikend. Andes heeft alle verbindingen op en rondom stations gedigitaliseerd en opgenomen in onze data.
Hiermee laten we zien dat Andes, doordat we zelf de kwaliteit van onze data in handen hebben, een unieke speler is in de wereld van geografische data en software.

Bekijk hier het programma en meld je nu gratis aan voor de presentatie van Henrik Oskam, accountmanager Andes i.s.m. Turnn: ‘Hoogwaardige geografische data is onmisbaar voor jouw bedrijf’.

Datadag Mobiliteit