Navigeren naar het Mobifestival met de slimme routeplanner van Andes

Roteplanner Mobifestival

Op zondag 2 juni aanstaande vindt op de Automotive Campus in Helmond het Mobifestival plaats. Het Mobifestival is het startsein van het ITS European Congress: Europa’s grootste vakbeurs die volledig in het teken staat van slimme mobiliteit en digitalisering van transport. Tijdens deze dag is iedereen welkom om de slimme en duurzame mobiliteit van vandaag en morgen te ontdekken. Zo kun je zelf de nieuwste mobiliteits-innovaties uittesten, live demonstraties bijwonen en kennismaken met slimme toepassingen die vandaag al beschikbaar zijn.

Een van die slimme toepassingen is de routeplanner die volledig op de wensen van ITS is afgestemd en ontwikkeld.

In de planner zijn alle tijdelijke parkeerplaatsen en pendeldiensten opgenomen. Je kunt bij het plannen van je route aangeven hoe lang je maximaal wilt lopen en hoe je wilt reizen.
Met de auto? Dat kan. Met de trein? Dat kan ook. Ook kun je zien hoeveel CO2 je uitstoot met je reis, zodat je de beste keuze voor het milieu kunt maken. Hoe slim is dat!

Andes wenst de organisatie van het ITS congres heel veel succes! En voor alle bezoekers: ga hier direct naar de slimme routeplanner!

Tenslotte. Ben je benieuwd hoe we een routeplanner voor jouw organisatie op maat kunnen maken? Bel dan met 088 – 2100330 of stuur een mail naar info@ltcworld.com.