LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen

Met LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen (LTC W&E) kunnen wegbeheerders hun planning optimaal invoeren, beheren en afstemmen. Deze applicatie geeft één overzicht van alle geplande wegwerkzaamheden en evenementen op een geografische kaart. Ook de omleidingsroutes binnen een regio worden direct inzichtelijk gemaakt en automatisch afgestemd met betrokken partijen.

De informatie kan heel eenvoudig via een gemeentelijke website worden gedeeld. Maar het is ook mogelijk om informatie ‘op maat’ te delen met een specifieke doelgroep, zoals OV-bedrijven en hulpdiensten. In LTC W&E selecteer je bijvoorbeeld alle werkzaamheden en evenementen die hulpdiensten kunnen belemmeren, waarna je ze opslaat in het gewenste bestandstype. Met één druk op de knop ontvangen de hulpdiensten zo periodiek een overzicht van alle afsluitingen in een betreffende regio.

Een groot voordeel van het werken met LTC W&E is dat de informatie maar één keer hoeft te worden ingevoerd om deze vervolgens eindeloos te kunnen delen. Dat is nog eens efficiënt (samen)werken!

VOORDELEN:

  • Totaaloverzicht van alle actuele en geplande werkzaamheden via één platform
  • Heldere afstemming: intern en met andere wegbeheerders, ook buiten de gemeente
  • Real-time informatie delen: intern maar ook extern (met burgers, OV-bedrijven, hulpdiensten etc.)
Bekijk hier de brochure Bekijk hier de film