Breekverbod in LTC Meldingen & Vergunningen

De kou hééft even op zich laten wachten, maar is nu dan echt in aantocht. Dit betekent dat er binnenkort zomaar weer een periode van vorst kan aanbreken. Met de functie ‘Gebiedsbeheer’ kun je heel eenvoudig aanvullende maatregelen via LTC communiceren. Voor een breekverbod bijvoorbeeld.

Het breekverbod kun je heel makkelijk in LTC Meldingen & Vergunningen instellen op basis van een vooraf gedefinieerd gebied. Bijvoorbeeld het hele gebied binnen de gemeentegrenzen. Je hoeft dit dus niet zelf een polygoon te tekenen. Voor de periode dat het breekverbod actief is kunnen aannemers geen nieuwe meldingen meer indienen. Alle contactpersonen van de aannemer die voor die periode al een goedgekeurde melding hebben krijgen bovendien een notificatie. Zo weet iedereen dat het breekverbod van kracht is en dat het werk stilgelegd moet worden. De notificaties worden per mail verstuurd én in LTC M&V wordt een melding getoond.

Met deze functionaliteit is het dus voor jou als wegbeheerder heel eenvoudig om een breekverbod in te voeren. En de aanvragers zijn automatisch op de hoogte.
Dus stel nu vast de nodige maatregelen in en en activeer deze zodra ze van kracht worden!