Een goed advies staat met de kwaliteit van data

Andes maakt en beheert zelf goede, kwalitatief hoogwaardige geografische data. Daarin zijn we een partner voor bedrijven zoals bijvoorbeeld Turnn, aanbieder van MaaS-software.

Voor Turnn hebben we al eerder data gerealiseerd voor een goede multimodale routeplanning rondom stationsgebieden. Parkeer je je auto bij het station en wil je verder met de trein, dan is het belangrijk dat de wandelverbinding tussen parkeerplaats en perron goed in de data is weergegeven. Datzelfde geldt voor andere verbindingen rondom en op stations. Andes heeft alle verbindingen op en rondom stations gedigitaliseerd en opgenomen in onze data.

Onlangs hebben we voor een nieuwe klant van Turnn een vergelijkbare oplossing geleverd. Van het bedrijventerrein was in de beschikbare data niet alle benodigde informatie voorhanden. Vandaar dat Turnn Andes wederom om advies vroeg om deze data naar een hoger plan te tillen. En dat hebben we gedaan!
Het resultaat hiervan is dat we alle looproutes op het bedrijventerrein, ook tijdelijke routes, in de nieuwe dataset voor Turnn hebben opgenomen. Ook looproutes van, naar en op parkeerterreinen zijn nu onderdeel van de dataset. Hierdoor kunnen gebruikers van de Turnn app op de beste en meest efficiënte manier de gewenste vormen van deelmobiliteit plannen en boeken.

Turnn is heel erg tevreden over de geleverde oplossing, getuige de reactie van de Product Manager van de Turnn app: “Complimenten naar jullie en je collega’s over de snelle schakeling en levering! Erg blij mee dat Andes zo met ons mee kan denken en snel e.e.a. kan bewerkstelligen!”

Mooi om te horen en we laten hiermee maar weer eens zien dat Andes een unieke speler is in de wereld van geografische data en software.