Gemeente Almelo informeert burgers via Platform Bereikbaarheid

Het wordt steeds drukker in Almelo en dat betekent dat het werken in de openbare ruimte steeds meer impact heeft op de leefbaarheid en bereikbaarheid van de stad. Leefbaarheid en bereikbaarheid zijn twee begrippen die gemeente Almelo hoog in het vaandel  heeft. Vandaar ook dat de gemeente haar burgers graag goed en up-to-date wil informeren over alles wat er in de openbare ruimte plaatsvindt. Het Platform Bereikbaarheid van Andes biedt dé oplossing!

Het Platform geeft de mogelijkheid om alle informatie over de bereikbaarheid van een stad op een overzichtelijke kaart weer te geven. Alle informatie die voor inwoners of bezoekers belangrijk is, kun je hier dus op kwijt.

In Almelo zien inwoners en bezoekers nu waar er aan de weg wordt gewerkt, maar ook waar er eventueel wegen zijn afgesloten of waar evenementen plaatsvinden. Ook biedt het platform relevante reisinformatie, routeplanmogelijkheden en parkeerinformatie. En natuurlijk wordt hierbij  rekening gehouden met alle wegwerkzaamheden en evenementen. Zo blijft Almelo een prachtige plek om te wonen, werken en recreëren.

Wil je de viewer van Almelo bekijken? Dat kan via: Wegafsluitingen | Gemeente Almelo

Benieuwd wat Platform Bereikbaarheid voor jouw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op met je accountmanager of bel 088-2100330.