Gemeente Meppel zet de volgende stap in automatisering

Want ook Gemeente Meppel werkt nu met LTC Meldingen & Vergunningen!

Door het proces rondom graafwerkzaamheden te automatiseren, is er meer grip op alle werkzaamheden in de openbare ruimte.
Netbeheerders en aannemers dienen zelf hun vergunningsaanvraag in en de gemeente hoeft ‘m alleen nog maar af te stemmen en goed- of af te keuren.

Naast LTC Meldingen & Vergunningen is er voor de toezichthouders de handige app LTC Toezicht & Handhaving. Met deze app kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig controlerondes instellen en uitvoeren, maar ook op locatie materialen toevoegen of direct een melding goed- of afkeuren. Alle wijzigingen zijn ook direct zichtbaar in LTC M&V. Zo hebben de collega’s op kantoor ook meteen alles bij de hand.

En om het plaatje compleet te maken, wordt er na de implementatiefase ook een koppeling gerealiseerd tussen LTC en het zaaksysteem Djuma en financieel systeem Key2Finance. Door de koppeling met Djuma voldoet de gemeente aan de archiefwet, zonder er zelf extra werk aan te hebben. De koppeling met Key2Finance zorgt ervoor dat het facturatieproces eenvoudig en efficiënt verloopt.

Namens Andes een hartelijk welkom aan Gemeente Meppel en op naar een succesvolle samenwerking!

Wil je weten of LTC ook voor jou een oplossing kan bieden? Bel dan 088-2100330.