CycloMedia Street Smart in LTC

CycloMedia in LTCHet LTC Platform biedt alle LTC gebruikers de mogelijkheid om CycloMedia Street Smart beelden weer te geven binnen de verschillende LTC modules.

CycloMedia Street Smart bestaat uit twee onderdelen. De cyclorama’s; dit zijn 360 graden panoramabeelden die een betrouwbaar beeld geven van de openbare ruimte. En de oblieke luchtfoto’s; dit zijn luchtfoto’s die onder een hoek van 45 graden zijn gemaakt.
Binnen CycloMedia kan de wegbeheerder de in LTC ingetekende afsluitingen en omleidingen inzien. Hiermee beschik je over actuele en gedetailleerde informatie in LTC. Om deze functionaliteit voor alle LTC gebruikers binnen je organisatie aan te zetten, moet één LTC gebruiker de rechten ‘Functioneel Beheerder’ krijgen. Deze extra gebruikersrol kan heel eenvoudig via de supportdesk van Andes worden aangevraagd en ingesteld.

Hoe? Stuur een mail naar support@andes.nl met daarin de naam van de functioneel beheerder voor jouw organisatie en we zorgen er samen voor dat alle LTC gebruikers de unieke luchtfoto’s en panoramabeelden in LTC zichtbaar hebben!