LTC GETConnected

Lees hier de laatste LTC GETConnected. Een nieuwsbrief vol inspiratie, praktijkverhalen en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van openbare ruimte en verkeersmanagement.

Deze editie staat onder andere de Kommunale op de agenda. De Kommunale is de grootste vakbeurs voor overheden in Duitsland. Met onze oplossing
LTC Baustellenmanagement zijn we hier op 20 & 21 oktober in N├╝rnberg aanwezig.

Voor Turnn hebben we al eerder data gerealiseerd voor een goede multimodale routeplanning rondom stationsgebieden. In deze nieuwsbrief lees je over een vergelijkbare oplossing waarbij we alle looproutes op een groot bedrijventerrein in een nieuwe dataset hebben opgenomen. Ook looproutes van, naar en op parkeerterreinen zijn nu onderdeel van de dataset.

Ook staat het Platform Bereikbaarheid in de spotlights. Dit keer bij Gemeente Almelo. Platform Bereikbaarheid geeft de mogelijkheid om alle informatie over de bereikbaarheid van je stad op een overzichtelijke kaart weer te geven. In Almelo zien inwoners en bezoekers nu eenvoudig waar er aan de weg wordt gewerkt, maar ook waar er eventueel wegen zijn afgesloten of waar evenementen plaatsvinden. Ook biedt het platform relevante reisinformatie, routeplanmogelijkheden en parkeerinformatie. En natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met alle wegwerkzaamheden en evenementen.

Meer weten? Neem contact op met je accountmanager via 088 2100330 of stuur ons een mail.