LTC GETConnected

Lees hier onze laatste LTC GETConnected. Een nieuwsbrief vol inspiratie, praktijkverhalen en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van openbare ruimte en verkeersmanagement.

Deze editie staat het belang van goede geografische data op de agenda. Tijdens de Datadag Mobiliteit presenteerden we samen met Turnn, een aanbieder van MaaS-software, een praktijkcase over dit onderwerp. Zo hebben we voor Turnn data gerealiseerd om een goede multimodale planning mogelijk te maken. Parkeer je bijvoorbeeld je auto bij het station en wil je verder met de trein, dan is het essentieel dat de wandelverbinding tussen parkeerplaats en perron goed in de data is weergegeven. Datzelfde geldt voor andere verbindingen rondom en op stations. De data die voorhanden was, was voor fietsers en wandelaars niet toereikend. Wij hebben alle verbindingen op en rondom stations gedigitaliseerd en opgenomen in onze data.

Ook staat het Platform Bereikbaarheid in de spotlights. Het platform geeft de mogelijkheid om alle informatie over de bereikbaarheid van je stad op een overzichtelijke kaart weer te geven. Alle informatie die voor inwoners of bezoekers belangrijk is, kun je hier dus op kwijt. Een routeplanner bijvoorbeeld, waarbij je direct ziet hoeveel CO2 je met je reis uitstoot. Maar ook een overzicht van alle parkeergarages met openingstijden en tarieven.

Meer weten? Neem contact op met je accountmanager via 088 2100330 of stuur ons een mail.