Nieuwe release LTC M&V, TVM en W&E

Vanaf donderdag 29 augustus 2019 verschijnt er weer een nieuwe versie van LTC Meldingen & Vergunningen, LTC Tijdeljike VerkeersMaatregelen en LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen. Deze update brengt opnieuw een flink aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Binnen het LTC Platform is het ‘eenvoudig delen van informatie’ een van de grote voordelen. Niet alleen met externe (zaak- of financiële) systemen, maar ook met andere afdelingen. Door LTC applicaties aan elkaar te koppelen krijg je pas echt een compleet overzicht van alle werkzaamheden in de openbare ruimte!

(Nog) meer gebruiksgemak
Met de nieuwe release worden:

  • lijnen en vlakken die in LTC M&V en LTC TVM aan een melding zijn toegevoegd, automatisch doorgezet naar LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen (LTC W&E);
  • lijnen en vlakken die in LTC W&E aan een activiteit zijn toegevoegd, nu ook zichtbaar in de kaartlaag met wegwerkzaamheden in LTC M&V & LTC TVM;
  • Alle – voor een specifieke locatie relevante – meldingen/maatregelen vanuit LTC automatisch naar MELVIN doorgezet;
  • Tenslotte; wanneer na een data-update een eerder ingevoerde afsluiting of omleiding gedeeltelijk niet meer geldig is (bijvoorbeeld door een nieuwe rotonde op de route) hield voorheen bij het ‘editen’ de maatregel op bij het eerste nieuwe wegsegment. Voortaan worden alle bekende wegsegmenten behouden en heeft de gebruiker de mogelijkheid om de ontbrekende segmenten zelf weer toe te voegen aan de bestaande afsluiting of omleiding. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse marathon of een ander terugkerend evenement.

De belangrijkste verbeteringen zijn hierboven in het kort uiteengezet.

Heb je nog vragen over deze release of wil je meer informatie? Neem dan contact op met support via support@ltcworld.com of bel met één van onze accountmanagers: 088-2100 330.