Gemeenten Montfoort, Veenendaal en Katwijk aan de slag met LTC

Wij zijn trots! Want ook Veenendaal en Katwijk gaan van start met LTC Meldingen & Vergunningen. Door het proces rondom graafwerkzaamheden te automatiseren hebben beide gemeenten meer grip op de aanvraag, uitvoering en administratieve afhandeling van alle werkzaamheden aan kabels en leidingen.
Netbeheerders en aannemers die graafwerkzaamheden in Veenendaal en Katwijk verrichten, dienen de aanvraag voor een graafvergunning zelf in de applicatie in. Omdat beide gemeenten ook gebruik maken van LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen kunnen aanvragen voor graafwerkzaamheden nu nog makkelijker beoordeeld worden.

En ook Montfoort is gestart met LTC. Zij werken met de applicatie LTC Tijdelijke VerkeersMaatregelen. Door het aanvraagproces voor tijdelijke verkeersmaatregelen te automatiseren, bespaart Montfoort veel kostbare tijd. Ook komen alle aanvragen voor tijdelijke verkeersmaatregelen nu via één centrale plaats binnen. Maar ook voor de aannemers in Montfoort biedt het werken met LTC TVM veel voordeel. Zo is er altijd en actueel inzicht in de status van de aanvraag. En weet de aannemer nu veel sneller of hij de aangevraagde maatregel kan inzetten of niet.

Gemeente Montfoort sluit zich aan bij een flink aantal andere tevreden (industriële) wegbeheerders zoals Nuenen, Woerden, Haarlem, Nieuwegein, Gouda en de Provincie Groningen.

Namens Andes, de ontwikkelaar van LTC, welkom en op naar een succesvolle samenwerking!