Provincie Limburg; nu ook alle buslijnen in LTC!

Nu ook buslijnen beschikbaar binnen LTC
Sinds kort is het mogelijk om ook de routes van stads- en streekbussen die binnen jouw gemeente rijden, op te nemen in LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen. Naast het digitaliseren van de buslijnen kunnen ook de bushaltes worden opgenomen. Zodra er afsluitingen of omleidingen op een buslijn plaatsvinden, wordt automatisch een emailnotificatie naar de betreffende busmaatschappij verstuurd. Dat is nog eens makkelijk en efficiënt afstemmen! Ook is het mogelijk om via de chatfunctionaliteit in LTC met vervoerders te communiceren. Bijvoorbeeld over voorgestelde omleidingen.

Ook voor jouw gemeente
Provincie Limburg en de gemeenten Tilburg, Leeuwarden, Groningen, Westland en Alphen a/d Rijn maken al succesvol gebruik van de gedigitaliseerde buslijnen in LTC W&E. Ook Provincie Utrecht gaat binnenkort van start.
Wil je ook voor jouw gemeente de buslijnen door Andes laten digitaliseren? We beschikken over de laatste informatie van alle lijnnetwerken van de stads- en streekbussen, dus je hoeft hier zelf niets voor aan te leveren.

Meer informatie? Bel dan met een van onze Accountmanagers, via 088 – 2100330, of stuur een mail naar sales@ltcworld.com.  Calamiteitenroutes
Naast buslijnen kunnen ook andere belangrijke netwerken worden gedigitaliseerd. Bijvoorbeeld calamiteitenroutes. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als het digitaliseren van buslijnen; de calamiteitenroutes worden als extra kaartlaag toegevoegd en afstemming met belanghebbenden vindt automatisch plaats wanneer er een activiteit op een calamiteitenroute wordt ingepland.