Provincie Limburg; routes van stads- en streekbussen in LTC

Wist je dat het ook mogelijk is om ook de routes van stads- en streekbussen op te nemen in LTC? En dat naast het digitaliseren van de buslijnen ook de bushaltes kunnen worden opgenomen? Zodra er afsluitingen of omleidingen op een buslijn plaatsvinden, wordt automatisch een emailnotificatie naar de betreffende busmaatschappij verstuurd. Dat is nog eens makkelijk en efficiënt afstemmen!
Ook is het mogelijk om via de chatfunctionaliteit in LTC met vervoerders te communiceren. Bijvoorbeeld over voorgestelde omleidingen.
Provincie Limburg werkt ook met de buslijnenfunctionaliteit in LTC W&E. Lees hier de ervaringen van deze provincie.

Calamiteitenroutes
Naast buslijnen kunnen ook andere belangrijke netwerken worden gedigitaliseerd. Bijvoorbeeld calamiteitenroutes. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als het digitaliseren van buslijnen; de calamiteitenroutes worden als extra kaartlaag toegevoegd en afstemming met belanghebbenden vindt automatisch plaats wanneer er een activiteit op een calamiteitenroute wordt ingepland.

Wil je ook alle buslijnen van jouw gemeente in LTC opnemen?
We beschikken over de laatste informatie van alle lijnnetwerken van de stads- en streekbussen, dus je hoeft hier zelf niets voor aan te leveren.

Meer informatie? Bel dan via 088 – 2100330 of stuur een mail naar sales@ltcworld.com.