Onze nieuwste: LTC Tijdelijke VerkeersMaatregelen

Efficiënt samenwerken met aannemers en andere partijen

Met trots presenteren wij onze nieuwste applicatie: LTC Tijdelijke VerkeersMaatregelen (LTC TVM). Gemeenten, provincies en aannemers kunnen met deze applicatie op een transparante, efficiënte en prettige manier samenwerken. Alle aanvragen worden op eenzelfde manier verwerkt en uitgewisseld. In de praktijk betekent dit dat het indienen van een aanvraag door een aannemer, maar ook het afstemmen, goedkeuren en verlenen van een vergunning, via één systeem gebeurt. Dit levert enorme tijdwinst op. Bovendien kun je er ook veel prettiger mee samenwerken.

De applicatie heeft een nieuw ‘LTC-jasje’ gekregen. Olijfgroene iconen voor maatregelen, aangepaste filtermogelijkheden en een groot opmerkingenveld zorgen ervoor dat het werken met LTC TVM nu nóg makkelijker is.

Provincie Zuid- Holland en Shell werken al een tijdje succesvol met LTC TVM. De gemeente Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Oudewater en Haarlem zijn onlangs ook de samenwerking met Andes aangegaan. Aannemers die werken in een van deze nieuwe LTC TVM-gemeenten zijn uitgebreid getraind en er zijn intussen al bijna honderd aanvragen ingediend via het nieuwe systeem.

Een aantal van bovengenoemde gemeenten werkt inmiddels met het nieuwe aanvraagproces voor tijdelijke verkeersmaatregelen.
Ook in het nieuwe jaar gaat er weer een aantal gemeenten aan de slag met deze nieuwe en slimme applicatie. Wie volgt?

Benieuwd naar een verhaal uit de praktijk? Lees hier de ervaringen van onze LTC-gebruikers.