Slim debiteurenbeheer en ‘op maat’ facturatieportal

Veel van onze LTC M&V-gebruikers werken met een financieel systeem om te factureren. Vanuit LTC worden de kosten voor vergunningen en straatwerkkosten geëxporteerd en daarna in het financieel systeem geladen om vanuit daar een factuur op te maken. In het financiële systeem zijn vaak debiteurnummers gegeven aan bedrijven. Om de export vanuit LTC zo volledig mogelijk te maken, kunnen debiteurnummers nu door onze Support afdeling  gekoppeld worden aan bedrijven in LTC.

LTC gebruikers vragen ons vaak of het mogelijk is deze gegevens zelf te koppelen. Het goede nieuws is dat dit binnenkort kan! We zijn nu namelijk bezig met de ontwikkeling van een portal waarin een aangewezen contactpersoon van de gemeente zelf debiteurnummers kan koppelen aan bedrijven.
Maar er is meer… De ‘financieel beheerder’ kan straks per debiteur aangeven hoe facturen opgemaakt moeten worden. Moeten degeneratiekosten bijvoorbeeld gecombineerd worden? Wil je alle leges per debiteur op één factuur of wil je dat de debiteur voor iedere vergunning een aparte factuur krijgt? Dit kun je straks allemaal zelf instellen! In LTC Meldingen & Vergunningen kun je dus bij de bron het beheer over de facturatie-export uitvoeren.

Wil je alvast meer weten over deze nieuwe functionaliteit? Neem dan contact op met je accountmanager via 088-2100330 of sales@ltcworld.com .

Wist je trouwens dat wij ook een directe koppeling kunnen leggen tussen LTC en jouw financiële systeem? We hebben dit al voor diverse klanten gedaan. Hiermee maken we het nóg makkelijker om het facturatieproces uit te voeren.