Succesvolle koppeling met zaaksysteem voor Utrecht

Nu nog efficiënter werken

Onlangs is bij gemeente Utrecht de koppeling tussen LTC Meldingen & Vergunningen en het zaaksysteem Squit XO gerealiseerd.
Voor netbeheerders en nutspartijen betekent dat een nieuwe manier van het indienen van aanvragen voor werkzaamheden aan kabels en leidingen. Een véél efficiëntere manier!
Koppelingen zoals die met Squit XO zorgen voor efficiënte communicatie tussen oplossingen, waardoor gemeenten en bedrijven profiteren van betrouwbare gegevensuitwisseling.
Eerder werden aanvragen via een webformulier èn in LTC Meldingen & Vergunningen ingediend. Dubbel werk dus, maar dat is nu verleden tijd! Aanvragen voor graafwerkzaamheden worden nu alleen via het webformulier van de gemeente ingediend. LTC M&V wordt gebruikt om, na afloop van de werkzaamheden, de straatwerkbon in te voeren.
Door de koppeling kan de aanvraag die is ingediend via het webformulier teruggevonden worden binnen de eigen LTC-omgeving en kan de straatwerkbon eenvoudig worden ingevuld.

Om het proces goed te laten verlopen zijn de webformulieren uitgebreid met enkele belangrijke informatievelden. Zo dient aangegeven te worden welke partij verantwoordelijk is voor het invoeren van het straatwerk en wie de betaling van de (her)straatwerkzaamheden verricht. De juiste partij kan geselecteerd worden uit een pull- downmenu. Het selecteren van het juiste bedrijf is een heel belangrijke stap in het proces want op basis hiervan worden de gegevens doorgezet naar LTC Meldingen & Vergunningen.

Meer weten over koppelingen met zaak- of financiële systemen? Neem dan contact op met één van de Account Managers via sales@ltcworld.com of 088-2100330.