Amstelveen automatiseert proces tijdelijke verkeersmaatregelen

Vanaf vandaag is gemeente Amstelveen gestart met LTC Tijdelijke VerkeersMaatregelen (TVM). Door het aanvraagproces voor tijdelijke verkeersmaatregelen te automatiseren, bespaart Amstelveen voortaan veel kostbare tijd. Ook komen alle aanvragen voor tijdelijke verkeersmaatregelen nu via één centrale plaats binnen. Hoe handig en efficiënt is dat!

Maar ook voor de aannemers in Amstelveen biedt het werken met LTC TVM veel voordeel. Zo is er altijd en actueel inzicht in de status van de aanvraag. En weet de aannemer nu veel sneller of hij de aangevraagde maatregel kan inzetten of niet.
Amstelveen sluit zich aan bij een flink aantal andere tevreden (industriële) wegbeheerders zoals Montfoort, Nuenen, Woerden, Haarlem, Nieuwegein, Gouda en de Provincie Groningen.

Namens Andes, de ontwikkelaar van LTC, van harte welkom aan gemeente Amstelveen en op naar een succesvolle samenwerking!

Benieuwd wat LTC voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 088-2100330.