Amstelveen: optimalisatie van het (interne) proces rondom tijdelijke verkeersmaatregelen

Gemeente Amstelveen werkt sinds november 2019 met de LTC applicatie voor het proces rondom tijdelijke verkeersmaatregelen (LTC TVM). Voor Amstelveen was de focus vooral gericht op een verbeterslag van het interne werkproces bij de gemeente. En dat is gelukt! Door het aanvraagproces voor tijdelijke verkeersmaatregelen te automatiseren, bespaart Amstelveen nu al veel kostbare tijd. Alle aanvragen voor tijdelijke verkeersmaatregelen komen nu ook via één centrale plaats binnen. Hoe handig en efficiënt is dat!

Maar ook voor de aannemers biedt het werken met LTC TVM veel voordeel. Zo is er altijd en actueel inzicht in de status van de aanvraag. En weet de aannemer nu veel sneller of hij de aangevraagde maatregel kan inzetten of niet. Amstelveen gaat de applicatie op termijn ook hiervoor inzetten en heeft speciaal voor alle aanvragers een overzichtelijke informatieflyer ontwikkeld. Zo wordt werken aan de weg in Amstelveen wel heel eenvoudig!

Gemeente Amstelveen sluit zich aan bij een flink aantal andere tevreden wegbeheerders zoals die van Gemeente Breda, Woerden of Provincie Groningen bijvoorbeeld.

Benieuwd wat LTC voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 088-2100330.