Over Ons

Andes, de ontwikkelaar van LTC, werkt sinds 1989 samen met haar klanten aan innovatieve software en datasets voor ruimtelijke vraagstukken.

Geodata
Kaarten maken is van oudsher onze core business. In het verleden op papier en nu digitaal door ons eigen in-house digitalisatieteam. Of het nu gaat om kenmerken uit de BAG, BGT of een andere bron, wij kunnen alles combineren!
De data kan in elk gewenst bestandsformaat geleverd worden en is eenvoudig te integreren in een GIS.  Ga voor meer informatie over onze geodata naar www.andes.nl.

Apps & API’S
Met behulp van onze webservices componenten zijn technieken op het gebied van Routeplanning, Mapping en Geocoding eenvoudig te integreren in jouw web applicaties, SaaS oplossingen of mobiele app’s.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze slimme parkeer-/routeplanner die we onlangs, volledig op de wensen van het ITS European Congress, hebben ontwikkeld. Met één druk op de knop, zie je alle tijdelijke parkeerplaatsen en pendeldiensten. En bij het plannen van je route kun je aangeven hoe lang je maximaal wilt lopen en hoe je wilt reizen. Ook kun je zien hoeveel CO2 je uitstoot met je reis, zodat je de beste keuze voor het milieu kunt maken.

Benieuwd hoe we een routeplanner voor jouw organisatie op maat kunnen maken? Bel dan met 088-2100330.

Software
Andes ontwikkelt samen met haar klanten (overheden en bedrijven) innovatieve software voor het optimaliseren van werkprocessen in de openbare ruimte. Met LTC biedt Andes een internationaal platform voor de procesbegeleiding van aanvraag, afstemming en administratieve verwerking van werkzaamheden in de openbare.

Meer weten over het totaalpakket aan diensten van Andes?
Ga naar www.andes.nl.