Over Andes

Andes is dè partner voor data en software met een geografische component.

Geodata

Kaarten maken is van oudsher onze core business. In het verleden op papier en nu digitaal door ons eigen in-house digitalisatieteam. In het Andes Datacenter verrijken en combineren we gegevens uit tientallen bronnen om jou de meest actuele geodata te serveren. Ons in-house digitalisatieteam beschikt over lokale kennis en de expertise om custom made datasets te produceren. Via ons partnership met HERE Technologies zijn we bovendien in staat om data en oplossingen met een wereldwijde dekking te leveren.

Zoek je een tabel met onderlinge reistijden en reisafstanden  of een routeerbaar wegenbestand? Geen probleem. Heb je iets anders in gedachten? Vertel het ons. Wij laten locatiedata voor je werken!

Apps & API’S

De snel veranderende wereld biedt iedere dag nieuwe mogelijkheden, data en technieken om de oplossingen van morgen te bouwen. Locatie-intelligentie stelt ons in staat om op nieuwe manieren te reizen, te bouwen en te plannen. Het helpt ons om de openbare ruimte goed in te richten, om de veiligheid te verhogen en om onze maatschappij te verduurzamen.

Integreer onze API’s eenvoudig in je eigen oplossing of vraag ons om het voor je te maken.

Workflow oplossingen

Andes ontwikkelt ook software voor het automatiseren en optimaliseren van werkprocessen voor overheden, industrie, bouwbedrijven en logistieke partijen. Met onze flexibele software kan eigenlijk elk proces op maat ingeregeld worden. Van een aanvraag voor een rioolaansluiting tot het plaatsen van een container in de openbare ruimte of een vergunningsaanvraag. Het proces wordt ingericht zoals jij dat wenst.

Lees hier meer over het totaalpakket aan diensten van Andes.