Over Andes

Andes is dè partner voor data en software met een geografische component.

Geodata

Kaarten maken is van oudsher onze core business. In het verleden op papier en nu digitaal door ons eigen in-house digitalisatieteam. In het Andes Datacenter verrijken en combineren we gegevens uit tientallen bronnen om jou de meest actuele geodata te serveren. Ons in-house digitalisatieteam beschikt over lokale kennis en de expertise om custom made datasets te produceren. Via ons partnership met HERE Technologies zijn we bovendien in staat om data en oplossingen met een wereldwijde dekking te leveren.

Zoek je een combinatiebestand van BAG, BGT en een compatible routeerbaar wegenbestand? Geen probleem. Heb je iets anders in gedachten? Vertel het ons. Wij laten locatiedata voor je werken!
Ga voor meer informatie over onze geodata naar www.andes.nl.

Apps & API’S

Met behulp van onze webservices componenten zijn technieken op het gebied van Routeplanning, Mapping en Geocoding eenvoudig te integreren in jouw web applicaties, SaaS oplossingen of mobiele app’s.
Benieuwd hoe we bijvoorbeeld een routeplanner voor jouw organisatie op maat kunnen maken? Bel dan met 088-2100330.

Software

Andes ontwikkelt software voor workflow automation voor overheden, industrie, bouwbedrijven en logistieke partijen. Met LTC biedt Andes een internationaal platform voor de procesbegeleiding van aanvraag, afstemming en administratieve verwerking van werkzaamheden in de openbare ruimte.

Meer weten over het totaalpakket aan diensten van Andes?
Ga naar www.andes.nl.